Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Östa Rederi

På S/S Östa finns förutsättningarna för att förmedla budskap och värden som varar - att hinna tala till punkt med varandra och uppleva något alldeles extra tillsammans. En atmosfär som gör varje möte till en framgång.

Att i en genuin sekelskiftesmiljö glida fram i skärgårdens underbara natur till det svaga dunket från ångmaskinen, kanske ta ett dopp innan det är dags att njuta av utsökt mat med anknytning till vad Skärgården har att erbjuda, stanna till någonstans eller göra en aktivitet tillsammans skapar intryck som varar. S/S Östa erbjuder exklusiva hel- och halvdags-arrangemang samt utfärder för sällskap upp till 12 personer under årets alla isfria månader.

Vi vill göra vårt bästa för att göra era möten till en framgång – det är ju trots allt ni som gör det möjligt för oss att bevara S/S Östa för framtiden i levande skärgårdskultur. Därför har vi valt att skräddarsy våra arrangemang efter era önskemål. Vill ni ha hjälp med planeringen kan vi givetvis erbjuda det. För att underlätta så har vi också satt ihop ett antal hel- och halvdagars-paket som inspiration.

Vill ni med vår hjälp förgylla en privat högtid så går det också bra.

Ett arrangemang på S/S Östa är ett minne för livet. Välkommen ombord!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.