Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Konferens på Finnhamn

Kapacitet

70 deltagare

Konferens på Finnhamn är det perfekta alternativet om du vill ladda batterierna och umgås i en fantastisk miljö på gränsen till ytterskärgården. Ni bor på vandrarhemmet där ni också konfererar, fikar och äter frukostbuffé på morgonen. Gemensam toalett och dusch ligger i korridoren. Det finns blädderblock, block och pennor, filmduk samt trådlöst internet i konferens utrymmet. Lunch och middag serveras på Finnhamns Café-Krog vid farleden dit det tar ca 10 minuter att promenera.

Förutom vackra promenader i vacker skärgårdsmiljö kan ni hyra bastu vid vattnet, få visning på öns kravmärkta jordbruk eller boka femkamp med ledare. Vi samarbetar med olika aktivitetsbolag om ni vill ha hjälp med att ordna andra aktiviteter. För större grupper 40-70 personer går det bra att hyra hela Vandrarhemmet (85 bäddar) och äta middagen i vårt populära Sliphus med dörrar man kan öppna upp mot vattnet när vädret tillåter.

Till Finnhamn åker ni båt från Stockholm alternativt Vaxholm. Självklart hjälper vi till med att chartra båt om ni vill bestämma tid och plats själva.

Svenska TuristföreningenVisit Skärgården

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Fjällnäs
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.