Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 536 st

Clarion Collection Hotel Post

Clarion Collection Hotel Post ingår i Choice kedjan och är Oskarshamns anrikaste hotell. Vi erbjuder 102 charmigt inredda rum, flera med bevarade kakelugnar. Vill du ta det lugnt och slappna av är du välkommen att besöka vår relax avdelning med bastu och bubbelpol. Önskar ni konferera erbjuder vi 7 grupp- och konferensrum för upp till 70 personer. Välkomna!

Småstad där lugnet och havet hägrar
Oskarshamn är en liten idyllisk kommun på den Småländska ostkusten. Här smälter hav och land samman och det är lätt att finna lugn och ro.

Oskarshamns anrikaste hotell
Clarion Collection Hotel Post består av två byggnader - huvudbyggnaden, som är ett gammalt posthus fullt med historia samt Oskarshamns forna Stadshotell. Byggnadernas historia speglas i inredningen och hotellrummen är alla smakfullt inredda. I huvudbyggnadens 66 rum är takhöjden rejält tilltagen och här finns 18 vackert utsmyckade kakelugnar. Vår fina bröllopssvit med jacuzzi och himmelsäng är byggnadens absolut vackraste rum!

Relaxavdelning, klubbrum och Postbar
Högst upp i huvudbyggnaden, under takbjälkarna, ligger vår relaxavdelning. Här kan Du njuta i bastun och bubbelpoolen. Önskar Du hellre slappna av med en god bok, något gott att dricka eller vill umgås med andra hotellgäster är Du välkommen till vårt klubbrum eller Postbaren.

Konferenssalar för alla behov
Hotellet har fem konferenssalar samt två stycken mindre grupprum. Samtliga lokaler är ljusa och fräscha med bra utrustning. Vi tar emot upp till 70 personer och ordnar allt från dagskonferenser till hela paket med konferens, logi, middagar samt någon aktivitet. Dagspaket från 295SEK/person exklusive moms

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.