Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 504 st

Best Western Hotel Corallen

Välkommen på konferens!
Boka in din nästa konferens i en avkopplande havsmiljö med moderna lokaler, god mat, trevlig service. Vi erbjuder konferensmöjligheter för upp till 70 personer i ljusa och rymliga lokaler. Alla lokaler är modernt utrustade med bl a PC-kanon, luftkonditionering samt fast & trådlöst Internet. Vi har givetvis en konferensavdelning som gärna hjälper till med utskrifter, kopiering, fax mm. Det finns även en gästdator som man kan låna. Vi har bra kontakter med lokala entreprenörer som erbjuder olika kringaktiviteter i samband med konferens. Vinprovning, chokladprovning, skärgårdsturer och femkamp är ett par exempel som kan hjälpa till för att göra en lyckad konferens.

Restaurang
Maten intar ni i vår restaurang med havsutsikt där vi serverar er förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och varför inte en utsökt middag anpassad efter säsongens råvaror och med ett brett urval av rätter för alla smaker. Vi har givetvis en omsorgsfullt utvald vinlista som harmonierar till vår aktuella meny. Varför inte inta fikan på vår inglasade terrass mot havet?!

Hotell
Boende erbjuder vi er i form av 74 rymliga och moderna rum. Alla rum har faciliteter såsom WC, dusch, kaffebryggare, egen terrass eller balkong, gratis satellit-TV, kyl, strykmöjligheter mm. Dessutom finns det möjlighet att kostnadsfritt koppla upp sig på vårt trådlösa Internet överallt på hotellet såväl som i rummen, baren eller konferenslokalerna. Sedan en tid tillbaka är hotellet också helt rökfritt.

Relax
Få upp kroppstemperaturen i vår ved/el uppvärmda bastu med utsikt mot hamnen och njut sedan en stund i vår toppmoderna varma bubbelpool under bar himmel. Utmana dina kolleger till ett uppfriskande dopp i vår utomhuspool som under vintern även fungerar som isvak.

Förutom relaxen har vi även en boulebana samt en utomhuspool som är öppen sommartid. För dig som önskar att motionera kan vi på plats erbjuda motionscykel och löparband samt cyklar för utlåning. Motionsslingan ligger endast 2 km ort och Tennisbanan 3 km. Golf kan man spela på Skorpetorps golfklubb 15 km från hotellet.

För ytterligare information eller offert kontakta oss!

Vägbeskrivning
Ta vilken avfart som in mot Oskarshamn och följ sedan skyltarna mot Gotland. När sista skylten mot Gotland kommer är det sedan skyltat mot Corallen.

För er som har GPS i bilen kan ställa in den på följande:
N 57º 15’ 42.1’’
E 16º 28’ 50.7’’

Best WesternSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.