Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 029 st

Kerstins Udde Spa Camping Stugby & Konferens

Pris per person från 1199:-

Pris för Konferenslokal, 1 lunch, 2 fika, 2 rättersmiddag, och frukost med tillgång till bastu och varmbad på morgonen i Spa samt övernattning i enkel eller dubbelrum i delad stuga med bäddade sängar och hanndukar vid 10 personer eller fler.

Kapacitet

48 deltagare

Kerstins Udde - en plats där själen hinner ikapp med rum för inspiration & aktivitet för att må bra i en naturskön & kulturhistorisk miljö där Höga Kusten möter Lappland.

Konferenslokalen på Kerstins Udde har milsvid sjöutsikt och rymmer 24 personer i U eller styrelsesittning. Nyttjas även caféet ryms 70 personer i skolsittning. I Spa avdelningen ryms 90 personer i biosittning. Nyttja bastu, ångbastu, relax och varmbad eller en vandring i naturen till grupparbeten eller möts till ett bastubad på flotten med dopp i isvaken, ett varmt örtbad under bar himmel eller runt elden i Moskoselskåtan.

Fler konferensalternativ finns i närheten, och kan bokas via oss, t.ex.
Medborgarhuset, 50-talsmiljö, 300 meter från Kerstins Udde rymmer 100 personer i biosittning, 70 personer i skolsittning, 4 grupprum.

Förutom teamkamper och mat & dryck provningar så erbjuder vi flera aktiviteter med anknytning till vårt kulturarv som t.ex.:
Kvarnvandring 1,5 km, där vi mal mjöl på en skvaltkvarn och kokar kornmjölsgröt tillsammans. Vintertid snöskovandring samt även
olika fiskeaktiviteter som t.ex. Angeldonsfiske vintertid.

Bor gör ni bekvämt och avspänt i dubbel eller enkel rum i stugor vid Kerstins Udde. 13 stugor är 35m2 och har ett sovrum med 2 bäddar + extrabäddar i allrummet, 3 stugor är 55m2 och har 5 bäddar i tre sovrum + 3 extrabäddar, dusch Wc Tv, Internet och köksvrå.

Vi tänker på miljön och klimatet, vi handlar lokalt och serverar helst lokalt odlad och Krav märkt mat och dryck med fullständiga rättigheter, tillsammans med lokala traditioner och vi använder ursprungsmärkt el från Selsfors.

Trehörningsjö ligger knappt 1 timme norr om Örnsköldsvik och 35 minuter från Örnsköldsviks flygplats samt 75 minuter sydväst om Umeå.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Äventyrsbanan

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.