Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 345 st

Bredbyns Gästgiveri

Bredbyns Gästgiveri ligger mitt i Bredbyn, centrum för den företagsamma bygden Anundsjö, där de stora skogs- och jordbruken breder ut sig kring Anundsjön och dess biflöden. Här finns huvuddelen av våra konferensgäster som framförallt tillhör traktens större skogs- och industriföretag.

Här kan er arbets- eller styrelsegrupp ta hela hotellet i anspråk och arbeta i ombonade miljöer och njuta av vällagad mat och omtänksam service. Vi skräddarsyr ett arrangemang efter era behov och önskemål och kan erbjuda både stillsamma och äventyrliga aktiviteter som komplement till er arbetsdag.

Hotellboende, upp till 20 bäddar i hemtrevliga enkel- och dubbelrum, alla med dusch & WC, TV, WLAN samt tillgång till bastu och gym. I vår restaurang äts alla måltider i en miljö inspirerad av gästgiveriets och bygdens gamla traditioner. Vi behärskar väl den svenska husmanskosten och det norrländska köket.

På gästgiveriet kan vi anordna dagkonferenser för upp till 40 personer, för större sällskap upp till 200 personer, sköter vi service och förplägnad i närliggande lokaler.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Fjällnäs
Fotografiska Banner
Sommarhagen Banner

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.