Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 551 st

First Camp Ånnaboda-Örebro

Pris per person från 495:-

Kapacitet

180 deltagare

Utveckla dig själv och företaget – mitt i naturen
Ånndaboda är vackert beläget endast 2 mil utanför Örebro. För er som vill ha en konferensanläggning med närhet till naturen så har du hittat rätt. Här finns möjlighet till vandring, bad, fiske, skidåkning och MTB.
Vi erbjuder ett antal olika konferenspaket och aktiviteter, som vi utformat för att ge er så bra förutsättningar som möjligt för en givande och minnesvärd konferens. Vi ger exempel på upplägg på en till två dagar och det finns alla möjligheter att förlägga en längre konferens hos oss. Vi bygger helt enkelt ihop ett skräddarsytt paket utifrån just era önskemål.
Dagskonferenser
Efter en tid med arbete från hemmakontoret tycker vi det är dags att ses – på ett säkert sätt. Vi erbjuder flera paket som möjliggör ett säkert konfererande med roliga och säkra utomhusaktiviteter.
En godare natts sömn
Vårt hotell har 31 rum, plats för totalt 55 gäster och vi ordnar frukostpaket eller frukostbuffé till alla våra hotellgäster. Är ni fler finns både stugor och campingplatser att tillgå.
Lokaler för mindre och stora sällskap
Vi har konferenslokaler i olika storlek och utförande med trådlöst nätverk, whiteboard och blädderblock som gemensamma nämnare. De större lokalerna har projektor och i vår största lokal Älgen. Det går dessutom att förboka laptop utan extra kostnad.

First Camp ScandinaviaSCRSvanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.