Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Utsikten Meetings

Kapacitet

500 deltagare

På Utsikten Meetings ser vi oss gärna som Sveriges största, bästa och mest spelglada symfoniorkester. Du har 22 000 kvadratmeter till ditt förfogande. 45 konferensrum och totalt 400 bäddar. Här kan ni komponera era möten, konferens och event precis som ni önskar. Det bästa är att vi har erfarenheten, kreativiteten och kunskapen att både överraska och förverkliga era önskemål och drömmar.

Vi är samspelta och flexibla, stora och intima på samma gång. Vare sig du väljer ett kortare stycke eller en längre symfoni lirar vi med samma entusiastiska passion, humoristiska lekfullhet och professionella seriositet. Kort sagt, vi har all spetskompetens som ett möte och event kräver.

När du kommer till oss får du din egna projektledare som hjälper dig innan och under konferensens gång. Du får stöd med planering, visualisering, projektering ja helt enkelt vad du behöver för att ditt möte ska bli bäst.

Cocktailbaren
Vi är glada att få presentera vår urbana Cocktailbar. Baren invigdes i höstas och är redan det bästa vardagsrum för afterwork, livemusik och mingelkvällar för upp till 250 pers. Här finns det både utrymme och tillfälle för spontana möten över ett glas.

Hos oss är alla dagar en fest
I köket på Utsikten Meetings finner ni de absolut finaste råvarorna och de mest ambitiösa matmänniskorna, restaurangen är även krav-certifierad. Vi lagar mat som får er att må bra. Och vi älskar er – kära gäster, så vi väljer de bästa råvarorna och samtidigt värnar vi om miljön, fiffigt va?

Specialiteter/aktiviteter

På Utsikten Meetings älskar vi musik och vi har noterat att musiker trivs utmärkt hos oss. Så det är naturligt för oss att just musik är vår specialitet, Jazz, Blues,soul,pop eller rock det är bara och välja. Vi har oändliga kontakter och kommer gärna med olika aktivitetsförslag. Förslagsvis körslaget, musiktävlingar, din egen gameshow och mycket mer kan vi hjälpa dig med.

Vägbeskrivning
35 min från Stockholm, pendeltåg från Stockholm central. Fria transporter för er mötesgrupp (över 30 pers med helpension) tur och retur. Nära men tillräckligt långt bort för att alla ska stanna kvar till kvällen.

Safe hotelsSvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.