Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Körunda

Körunda

Pris per person från 1895:-

Kapacitet

120 deltagare

En skön miljö bjuder in till inspirerade möten, möten på landet – endast 35 minuter från City. Många av våra aktiviteter arrangerar vi själva. Här kan ni laga mat tillsammans, köra ett fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Här finns också en hel del fria aktiviteter.
Aktiva & hållbara möten mitt i naturen

Hos oss hittar du en flexibel konferensanläggning söder om Stockholm med allt i samma hus. Utanför dörren omges du av vacker naturskön miljö och sjön Muskan precis bredvid. Här finns alla möjligheter att röra på sig efter en lång konferensdag. Antingen på egen hand eller som en gruppaktivitet.

På Körunda har vi 10 konferenslokaler i olika storlekar från 10 till 110 personer. Anpassat för allt från små möten till storsamlingar. Här har ni hotellrum, restaurang och relaxavdelning i absolut närhet. Allt i samma hus – enkelt och smidigt. På Körunda vill vi att alla känner sig som hemma.

Här har ni ett stort utbud konferenspaket som t.ex; Stora, Lilla, Flex. Håll gärna utkik på våra aktuella konferenserbjudanden som varierar under året.


Vi ser fram emot att välkomna er till en konferens hos oss!

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.