Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Konferenspaket på Vidbynäs Gård

Vidbynäs Gård och Konferens

I Nykvarn, ca 40 minuter söder om Stockholm och några minuter från E20 finner ni denna mötesoas.
I lantlig atmosfär mitt i det idylliska Sörmland intill sjön Turingen finner ni Vidbynäs Gård, en hotell- och konferensanläggning för 150 personer. Huvudbyggnaden har en slottslik karaktär med anor från 1700 talet och mötesrummen bjuder på ljusa lokaler, alla med fönster mot natur eller gård.
Köket på Vidbynäs Gård värnar om det svenska mathantverket och serverar närodlade och ekologiska råvaror, resultatet blir ett konstverk på tallriken gjort av kärlek.
Vidbynäs Gård tycker det är viktigt att alla kan dela matfilosofin, önskar ni specialkost p.g.a. allergi eller intolerans så anpassar vi menyn efter era behov.

Hotellrummen finner ni i intilliggande villor på området och dessa bjuder på 4-stjärnig kvalitet, fritt wifi och sköna sängar från Jensen och Carpe Diem. Gården har ca 200 fria parkeringsplatser och 12 laddstolpar finns tillgängliga.
Sommartid är Vidbynäs Gård det perfekta stället för bröllopsfester, familjeupplevelser med besök på Tom Tits, Lådbilslandet m.m. Turingeleden (vandringsled med 2 olika sträckor) löper förbi Vidbynäs och det finns badplats med brygga några minuter från gården.
I närområdet finner ni Vidbynäs Golfklubb om ni önskar kombinera ert besök med årets runda, Mångfaldens hus om ni vill shoppa inredning och Taxinge Slott som erbjuder norra Europas största kakbuffé för att nämna några.

Varmt välkomna hem till oss!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.