Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 420 st

Vibynäs Gård och Konferens

Vidbynäs Gård och Konferens

I Nykvarn, ca 45 minuter söder om Stockholm och ett stenkast från E20 finner ni denna mötesoas.

I lantlig atmosfär mitt i det idylliska Sörmland intill sjön Turingen finner ni Vidbynäs Gård, en hotell- och konferensanläggning för 150 personer. Huvudbyggnaden har en slottslik karaktär med anor från 1700 talet och mötesrummen bjuder på ljusa lokaler med modern teknik och en konferensvärd finns på plats och hjälper er att komma igång och supportar er under vistelsen.

Vidbynäs Gård värnar om det svenska mathantverket och serverar traditionell husmanskost på närodlade och ekologiska råvaror och resultatet blir ett konstverk på tallriken gjort av kärlek.
Sommartid ordnas grillkvällar på terrassen och till jul dukas vårt klassiska julbord fram. Vidbynäs tycker det är viktigt att alla kan dela matfilosofin, önskar ni specialkost p.g.a. allergi eller intolerans så anpassar vi menyn efter era behov.

Hotellrummen finner ni i intilliggande villor på området och dessa bjuder på 4-stjärnig kvalitet, fritt wifi och sköna sängar från Jensen och Carpe Diem. Gården har ca 200 fria parkeringsplatser och uttag för att ladda elbil finns.
Sommartid är Vidbynäs Gård det perfekta stället för bröllopsfester, familjeupplevelser med besök på Tom Tits, Lådbilslandet, Kvarnlötsparken mm. Turingeleden löper förbi Vidbynäs och det finns badplats med brygga i närheten.

I närområdet finner ni Vidbynäs Golfklubb om ni önskar kombinera ert besök med årets runda, Turinge Ost & Vin för en häftig matupplevelse, Mångfaldens hus om ni vill shoppa inredning och Taxinge Slott som erbjuder norra Europas största kakbuffé för att nämna några.
Varmt välkomna hem till oss!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
Kastellet
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Fjällnäs
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.