Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Lasätter gård

Lasätter gård med sin unika fläderblomsodling ligger strax utanför Nyköping, mitt i Sörmlands omväxlande natur. Här finns närheten till skog, sjö, hav och ängar. Gården omges av levande landsbygd med jordbruk mitt i gammal kulturmark.

Platsen är utmärkt för konferenser, utbildningar, kurser och social samvaro. Vi tar emot grupper upp till 14 personer som önskar arbeta ostört med exklusivitet i en personlig miljö.

Konferensbyggnaden är en av gårdens lador som år 2004 byggdes om till en rymlig och charmig byggnad med en funktionell och smakfull inredning. Här finns bastu, stort härligt lantkök, luftig möteslokal med tak upp i nock och allrum med stora fönster ut mot hästhagen. Boendet på Lasätter är alldeles särskilt. Här får du ditt privata kryp in men ändå gemenskap med gruppen.

Lasätter gård ger ett intryck av ”Bullerby”-känsla och naturen omkring kan utnyttjas som inspiration och kraftkälla. Här finns hagar och skog som passar bra för genomförande av teambyggande aktiviteter. Kåtan i björkskogen blir en naturlig samlingsplats för samtal och förtäring. Att arbeta med grupputveckling och förändringsprocesser är idealiskt på Lasätter, rofullheten skapar automatiskt aktivitet och kreativitet, både ute som inne.

Vi skräddarsyr er vistelse som ni önskar ha den och ger förslag på aktiviteter och kringarrangemang. Vi samarbetar med lokala företag och producenter som gör att din konferens och vistelse på Lasätter gård blir innehållsrik, både på upplevelser och förtäring.

Hos oss väljer ni vilken servicenivå som önskas. Ni kan ta med egen mat och sköta allting själva med självhushåll eller så ordnar vi med allt, full pension. Eller något mittemellan. Vi sätter ihop ett konferenspaket som passar er bäst.

Lasätter gård - liten anläggning med stor flexibilitet. Och bara 70 minuter från Stockholm.

Välkommen att höra av er.

Carl & Monika Crafoord

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.