Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 504 st

Blommenhof Hotel

Kapacitet

250 deltagare

Best Western Blommenhof Hotell - där omtanken räknas! Att sälja ett konferensrum och en säng är det många som gör, så även vi. Att alla i personalen jobbar med det lilla extra gör den stora skillnaden, att få omtanken att räknas är mer än en slogan för oss.

Hotellet ligger naturskönt med trädgård och skogspromenad inpå huset med ändå bara 15 min promenad från centrum och 7 min med bil till flyg och tåg, 1 timme söder från Stockholm.

Vi har stor erfarenhet på att ordna konferenser från det enkla till de speciella önskemålen. Vi tänker både på gästen och miljön. Bland annat har vi ergonomiska stolar som är återvunnet av gamla stötfångare och plastförpackningar som Hågs har levererat.
Konferensanläggningen är i modern stil med stort tekniskt utbud, dagsljus och vissa lokaler med utgång till utemiljö. Tänk dig en varm sommardag där man bara känner för att vara ute och inte sitta inne i ett rum som är varmt, då passar tre av våra lokaler perfekt för er. Där finns dörrar till uteplatsen så att ni kan öppna och känna den friska luften blåsa in eller varför inte flytta ut konferensen till gräsmattan.

Med stor variation på aktiviteter och erfarenhet, lust och engagemang vill vi överträffa dina förväntningar att sy ihop din konferens till något alldeles speciellt.
När ni kommer på en konferens till oss på Blommenhof så handlar det om att vi vill göra det yttersta för att lösa allt till er som konferensgäster.

För oss är det gästen som styr verksamheten.

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.