Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Vaxholms Kastell och Badholmen

Vaxholms Kastell är modern konferensanläggning i Stockholms skärgård. Vi har flera konferenslokaler, vackra festvåningar, och lagaktiviteter såsom "Fångarna på Kastellet", "Grand Kastell" & "Stora Lagkampen". För de mindre har vi "Småfångarna" eller "Tonårskampen". Vill ni övernatta har vi också ett fint Kastellets Bed & Breakfast.

Konferens
Konferera i våra fantastiska lokaler som har all utrustning från pennor och block till beamers och W-Lan. Ni är i en unik miljö, läckert och stilfullt inredda med plats för upp till 130 personer i Hörsalen Grönskär som har en fantastisk havsutsikt från två håll. Under sommarhalvåret kan vi även tillgå det gamla vackra Exercishuset att konferera i med plats för upp till 250 personer.

Fest
På Kastellet finns flera olika festvåningar för upp till 500 personer. Ni intar våra festmenyer eller vår sexrätters avsmakningsmeny i någon av våra matsalar som är belägna i gamla rustika valv och endast belyses av levande ljus. Om ni är fler kan vi sätta upp ett tält på Borggården där vi kan erbjuda plats för upp till ca 2000 personer.

Aktiviteter
Ett lämpligt avbrott i konferensen är någon av våra spännande lagtävlingar, "Fångarna på Kastellet", "Grand Kastell" eller "Stora Lagkampen". Samtidigt som tävlingarna syftar till att stärka samarbetsförmågan skapar de naturliga möjligheter att få se och uppleva fullständigt unika miljöer i och utanför Kastellet. För att ytterligare förstärka intrycken har vi ljud- och ljussatt många av stationerna.

Bed & breakfast
Övernatta i någon av våra 59 bäddar, inrymda i någon utav våra 23 mycket speciella rum, flera med kakelugnar och havsutsikt mot Skarpö. På morgonen avnjuter ni frukosten i vårt hemtrevliga lantkök.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Söderarm banner
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.