Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 317 st

Söderarm

Söderarm – under hela året

Kapacitet

24 deltagare

Söderarm erbjuder en fantastisk havsmiljö förenad med ombonat boende i hemmiljö. Boendet är fördelat på fem hus med 24 rum. Husen är fd bostäder varför det är ett boende med hemkänsla.

Själva konferensen äger rum i Tornet som rymmer 15 personer. Tornet = fd utkiken, vilket betyder att det är havsutsikt på tre håll och ö-världen på fjärde sidan. Om ni är fler personer så har vi stora konferensrummet i Markan, den fd militära matsalen. Här kan man vara 35 personer.

Grupprum finns det gott om, t ex används köken i bostadshusen. Även utomhus finns det gott om bord med bänkar.

Vår världsunika vedeldade "bunkerbastu" (en ombyggd försvarsbunker från 2:a världskriget) och vår stora badtunna ingår alltid. I avslappningsrummet, i fotogenlampornas sken eller i kvällssolen på klipporna, löses många världsfrågor eller interna problem.

Efter bastun är det dags för middag, som serveras i Tornet. Det är en fantastisk upplevelse att komma upp till de vackert dukade borden och få avnjuta vår erkänt goda hemlagade mat.

För de som önskar göra något mer än att konferera och i lugn och ro njuta av vår miljö kan vi erbjuda visning av fyren, fyrkamp, luftpistolskytte, pilbåge och sällskapsspel. Vi arrangerar även utflykter/upplevelser i vårt skärgårdsområde. Vår specialitet när det gäller transporter/utflykter är att erbjuda stridsbåtsåka!

Vill du veta mer? Besök vår hemsida eller ring!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Arholma Nord
Kastellet
Coor Konferens
Fjällnäs
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.