Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Lidö Värdshus

Lidö är ett naturreservat mitt i Roslagen. Här hittar ni en egen ö med endast en bofast familj, som driver bondgården på ön. På Lidö finns värdshuset med sommarkrog under semestermånaderna, gästhamn med 50 båtplatser, ca 100 bäddar i pensionat och stugor, fina promenadstigar, badvikar och klippor att njuta av solnedgången ifrån. På Lidö bor du i härlig miljö med närhet till havet, de flesta rum har utsikt mot vattnet. Det finns möjlighet till bastu, badtunnor, kajaker, kanot och SUP. Det finns även gott om plats att utföra gruppaktiviteter tillsammans med eventbolag enligt era önskemål eller hitta på egna.

Under högsommaren är Lidö Värdshus en plats för semesterfirare och på helgerna är det en populär plats för bröllop och fester. Vi har lokaler som kan ta emot konferensgrupper på upp till 130 personer i olika typer av sittningar. Vi har flera lokaler och möjlighet att anpassa oss efter era önskemål.

God mat och bra service ligger oss varmt och hjärtat och vi vill att varje måltid ska vara en upplevelse. Maten inspireras ofta av skärgården och klassiska svenska smaker.

Med många års erfarenhet av evenemang och konferens hjälper vi er gärna att planera och genomföra konferenser och fester utöver det vanliga.

Anläggningen är öppen mellan 1 maj – 31 oktober.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Söderarm banner
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.