Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 815 st

Lidö Värdshus

Lidö Värdshus

Lidö är ett naturreservat mitt i Roslagen som förenar de bästa delarna av skärgården. Här finner du en gästhamn med 50 båtplatser, ett värdshus med skärgårdsinspirerad meny och ett vandrarhem. På Lidö bor du i en härlig miljö med närhet till havet. Du kan paddla kajak, bada, sola, ta promenader i skogen eller bara äta och dricka gott. Du kan även bada bastu och badtunna samt utöva gruppaktiviteter efter era önskemål. Under högsommaren är Lidö Värdshus en plats även för semesterfirare och på helgerna dukar vi upp för fest och bröllop.
Vi har lokaler som kan ta konferensgrupper på upp till 130 personer i olika typer av sittningar. Vi har flera olika lokaler och möjlighet att anpassa efter era önskemål.
Pensionatet har 17 rum med totalt 34 bäddar. Vandrarhemmet har enklare standard och erbjuder 22 bäddar fördelat på sex rum. Vi har även fyra stugor som alla rymmer fyra bäddar.
God mat och bra service ligger oss varmt om hjärtat och vi vill att varje måltid ska vara en upplevelse. Maten inspireras av skärgården och klassiska svenska smaker.
Med många års erfarenhet av evenemang och konferens hjälper vi er gärna att planera och genomföra konferenser och fester utöver det vanliga.

Anläggningen är öppen mellan 1 maj - 31 okt.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Catch & Relax
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Gyllene Uttern Hotel Group

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.