Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 754 st

Blidö Hamnkrog

Blidö Hamnkrog erbjuder konferens i den strålande skärgården. Vi har verksamhetern ute på en ö strax utanför Norrtäljes kommun men fortfarande tillgänglig med bil och kommunal trafik. Om man vill resa med mer skärgårdssmak kan man också komma ut till ön via Blidösundsbolaget eller med Nord/sydlinjen

Konferensen på Blidö hamnkrog är delad i tre delar, två mindre lokaler som är på ovanvåningen av Blidö Hamnkrogs restaurang avdelning och en större med högt tak och gott om utrymme. I den första mindre lokalen får man plats med c.a 10 personer, i den andra mindre lokalen får man plats med c.a 25 personer och i den stora lokalen som är sammankopplad med en av vandrarhemslängorna får man plats med 95 sittande. Vi har en projektor som kan lånas ut vid konferenser i de olika lokalerna.

Den större konferens lokalen har då också tillgång till eget kök, kyl och frys.

För eventuella konferens kick off’er, går det att komma in med båt och lägga till vid i vår egna gästhamn. Vi har även där nyrenoverat WC, dusch och tvätt utrymme för våra båt gäster. Och för dom som vill värma sig lite extra på dagen eller kvällen så kan man också hyra bastu eller badtunna som är vedeldade.

Om någon vill ta en svängom runt ön dagen efter eller lite innan så går det alldeles utmärkt att hyra cyklar av oss. Med cykeln men även med bil så går det utmärkt att ta sig till andra faciliteter som Ica Blidö, Blidö bio, Blidö’s vackra kyrka och Blidö’s bagari och musteri med ekologiska varor.

Och för andra evenemang som kan hända på krogen så får man hålla sig ajour på vår Facebook eller hemsida.
På högsäsongerna så brukar vi ha livemusik på en del av lördagarna.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Catch & Relax
City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.