Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Arbetets museum konferens

Arbetets museum, mitt i Norrköpings unika industrilandskap, inrymt i den välkända byggnaden Strykjärnet. I ett stort antal tillfälliga utställningar skildras människors arbete och vardagsliv på våra sju våningsplan. Från källarvåningen till översta vindsplanet är Arbetets museum ett levande museum, en mötesplats för alla – välkommen att inspireras!
Här finns fem trevliga och välutrustade konferenslokaler avsedda för seminarier, föreläsningar, konferens, eller mässor. Eventuellt har någon av våra pågående utställningar anknytning till just Ert mötes innehåll. Använd våra utställningar för ett trevligt inslag och mervärde till konferensen! Dagens måltider serveras av Restaurang Laxholmen som bjuder på välsmakande konferensmåltider och vacker utsikt. Fullständiga rättigheter för din konferensmiddag. Helpension bokas enkelt via oss i samarbete med Norrköpings hotell.  
Med personligt bemötande och god service hjälper vår konferenspersonal dig att skapa ett lyckat möte på Arbetets museum. Välkommen!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.