Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Yasuragi Hasseludden

På Yasuragi ser vi varje möte som en möjlighet. Och vi vill att våra gäster ska ta vara på den möjligheten. Därför erbjuder vi inte bara en mötesanläggning av högsta klass, utan även avkoppling i olika former. Det är när vi är avslappnade som nya idéer växer fram. Och det är först när vi ger oss själva tid att reflektera som vi kan utvecklas. Öppna era sinnen och möt varandra på nya sätt.

Stillheten gör att Yasuragi Hasseludden verkar mindre än vad det faktiskt är. Inom våra 19 000 kvm finns 29 olika mötesrum. Våra minsta rum passar 3-8 personer, och det största rymmer 400. Rummen är smakfullt inredda i japansk stil och har all utrustning som behövs för ett lyckat möte. Vi erbjuder även annorlunda rum, Ryokan, där ni möts, äter och badar tillsammans.

En bra idé är att börja mötet med ett besök i Kyarabi, vårt japanska bad. Där kan var och en tvätta bort vardagens små bekymmer, komma ner i varv i de heta källorna och göra sig redo för nya intryck. Som mötesgäst har ni fri tillgång till våra bad och en av våra aktiviteter. Ni kan exempelvis låta själen komma till ro med zenmeditation, eller stimulera kroppen med do in.

När ni besöker Kyarabi får ni tofflor, badkläder och en yukata, japansk bomullsrock att använda vid badet. Yukatan är både praktisk och bekväm. Och tofflorna gör att ni rör er i ett behagligt tempo. Om ni vill kan ni välja att använda klädseln under hela er vistelse. Det kommer ni att upptäcka att många andra gör. Och kanske är det så att gruppens förutsättningar blir annorlunda då alla har likadana kläder?

Gör det mesta av ert möte. Använd Yasuragi Academy
Ledarskapsutveckling som ökar verkningsgraden i näringslivet
genom att omvandla kunskap till handling.

Att lära sig leva med kaos har mer eller mindre blivit en överlevnadsfråga. Hur ska man kunna driva verksamheten och hålla sig själv och medarbetarna på gott humör under ständig turbulens?

Yasuragi Academy vill omvandla denna "överlevnadsfråga" till att utveckla ett rikare och mer balanserat (arbets)liv. Nyckeln är att öka verkningsgraden. Det betyder att arbeta mer ändamålsenligt. Inte att stressa vidare under ständig tidsbrist. Utan att skapa värde med mindre energispill.

Positionering för nästa jobb, taktik mot intern konkurrens och det vi kallar för politiska diskussioner dränerar ledarskap och medarbetarskap på energi.

Yasuragi Academy fyller inte människor med mer kunskap. Vi bidrar till att deras befintliga kunskap förädlas till ett effektivt kunnande i relation till sitt uppdrag.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.