Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Tornvillan

Skicka e-post

Tornvillan

08-601 30 05

Augustendalsvägen 36
131 28 Nacka Strand

Kapacitet

87 deltagare

På Tornvillan ryms 250 personer i de nio fullt utrustade konferensrummen. Matsalen välkomnar 87 gäster och här är högsta möjliga smak och kvalitet en självklarhet. Allt annat vore otänkbart i denna sagolika miljö, vördnadsfullt renoverad i slutet av 1990-talet. Lyxigt boende finns på grannhotellet J.
Konferenser, styrelsemöten, fester, gourmetmiddagar och bröllop i charmig historisk miljö? Då är Tornvillan helt rätt arena. Här associerar man lätt till Fanny och Alexander. De vackra gamla trägolven knarrar lite. Färgerna och tapeterna är dova och romantiska. Känslan av en annan tidsepok är ständigt närvarande i denna sjuvåningsvilla från 1889.

I mötet mellan människor har mat och dryck en särskilt stor betydelse. Därför utgör köket hjärtat i Tornvillan. Här speglar maten årstidernas gång, med svenska och i möjligaste mån ekologiska råvaror av högsta kvalitet. Luncher och julbord, fest- och bröllopsmiddagar – allt genomsyras av samma omsorg och avsaknad av slentrian. Vi tror att den förhöjda matupplevelsen gynnar det goda mötet och blir pricken över i på alla lyckade kalas. Vi erbjuder traditionella lokaler, avslappnande sällskapsutrymmen men också unika mötesmiljöer i en vacker historisk miljö. Dessutom har vi utsiktstorn, en underbar trädgård och vår egen brygga.

Tornvillan ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference som bl.a. driver stjärnkrogen Operakällaren, Café Opera och Stallmästaregården. Granne med Tornvillan ligger även de Nobisägda konferens- och festvåningarna Fabrikörsvillan och Factory, designhotellet Hotel J samt den populära restaurangen Restaurant J på bryggan i Nacka Strand marina.

Nobis

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.