Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 803 st

Hotel J Nacka Strand

J Private Spaces är ett möteskoncept för konferenser och events där du har möjlighet att hyra hela huset bara för er. När du skall stärka ditt varumärke – gör det tillsammans med vårt. Produktlansering eller utbildning, jubileumsfirande eller viktiga arbetsmöten som kräver största möjliga tystnad och diskretion. I Nacka Strand kombinerar vi Hotel J med anrika Tornvillan vägg i vägg. Med J Private Spaces får du fullt fokus och maximerad utkomst av ditt event. Allt strålljus på er för bästa möjliga resultat. Tillsammans skapar vi exklusiva möten i ordets rätta bemärkelse. Möten man minns länge.  

Om Hotel J
Hotel J, Stockholms eget ”Newport”, har 45 vackra rum med underbar utsikt och skärgårdskänsla bara några minuter från city. Medlem i Design Hotels™.
Hotel J Nacka Strand är ett marint designhotell med fantastiskt läge vid Stockholms hamninlopp – en unik bas för din vistelse i Stockholm. Arkitekt Johan Nyrén har genom en rödrappad modern tillbyggnad skapat harmoni mellan det nya, moderna och det gamla, anrika tegelhuset. Du som besökt seglarparadiset Newport kanske får en lätt déjà vu-känsla, inspirationen från ett klassiskt sommarhus i seglarstaden Newport sitter i väggarna – en kombination av tidlös lyx och genuin hemtrevnad, färgerna rött, vitt och blått tillsammans med oljad ek och mörklaserade golv. Hotellets 45 rum är smakfullt inredda och exklusiva i sitt slag, med mycket trä, känsla för material och kvalité i alla detaljer. 38 har havsutsikt, 34 rum har balkong eller uteplats med utsikt över ett av världens vackraste hamninlopp, och fyra rum är i etage. Hotel J har kapacitet för 90 gäster och samtliga hotellrum är generöst tilltagna i storlek, 22-37 kvm. Den genomtänkta inredningen har tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Millimeter och möbelföretaget R.O.O.M.

Sommartid kan du avnjuta ditt morgonkaffe i trädgården där lugnet härskar och vågorna slår mot strandkanten. Vyn domineras av alla nöjes- och passagerarbåtar på väg till och från de tusen öarna i Stockholms vackra skärgård. När sommaren flytt, drar vi oss inomhus och tänder öppna spisen. Då kan du börja dagen med frukost i värmen från en muntert sprakande brasa eller sjunka ner i en mjuk fåtölj med en god bok medan nordanvinden piskar fjärden utanför fönstren.

Hotel J är medlem i ”Design Hotels™” och ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference. Granne med Hotel J ligger även de Nobisägda konferens- och festvåningarna Tornvillan, Fabrikörsvillan och Factory, samt den populära restaurangen Restaurant J på bryggan i Nacka Strand marina.

Design HotelsNobisSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.