Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 803 st

Grand Hotel Saltsjöbaden

Kapacitet

250 deltagare

Konferenslokaler med havsutsikt

På Grand Hotel Saltsjöbadens vackert belägna konferensanläggning kan ni konferera bekvämt och fokuserat, nära stan men ändå lugnt som på landet med havet som närmaste granne. Våra mötesrum är flexibla och matchar alla typer av konferenser, möten och events. Vi välkomnar såväl stora som små grupper och anpassar upplägget efter era önskemål oavsett om ni planerar en heldags-, halvdags- eller flerdagskonferens.

Konferenslokaler för stora grupper

Vår största konferenslokal är Landsort, en flexibel lokal som i biosittning tar 250 personer och i skolsittnng 140 personer. Lokalen kan även anpassas till andra sittningar eller som fest och middagslokal. Lokalen har stora fönster med naturligt ljus i två väderstreck och fantastisk havsutsikt. Konferenslokal Grönskär tar 160 personer i biosittning, Mysingeholm tar 100 personer och i Svenska Högarna ryms 60 personer.

Konferenslokaler för mindre grupper

Våra fem mindre konferenslokaler lämpar sig för den mindre konferensgruppen eller styrelsemötet. Konferenslokal Solsidan rymmer 40 personer i biosittning men kan även anpassas till skolsittning och U-bord.

Konferensanläggning med full service

Oavsett storlek på grupp och val av konferenslokal erbjuder Grand Hotel Saltsjöbaden modernt utrustade lokaler med tillgång till all tänkbar service. Bensträckare är nödvändigt och vi erbjuder fräscha och goda alternativ när det är dags för ett litet avbrott. Kaffe, frukt, något sött eller kanske en energiboost med smoothies?

Välkomna hit för att njuta av mat tillagad av David Lundqvist och hans team, vinnare av Årets Kock 2018.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.