Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 803 st

Fabrikörsvillan

Kapacitet

50 deltagare

Privat känsla i vacker miljö! Vi välkomnar upp till 50 mötesdeltagare, 72 middagsgäster eller – när du hyr hela huset för en mingelfest, releaseparty eller annat event – upp till 150 personer. Här möts dåtid, nutid och framtid i en odyssé från sekelskiftet till dagens toppmoderna trender. Lyxigt boende finns på grannhotellet J.

Arbetslust och arbetsro! Ibland är man mer kreativ än vanligt. Vissa miljöer lyckas inspirera till annorlunda idéer och nya infallsvinklar. En hänförande omgivning påverkar motivationen, liksom läcker mat höjer arbetsglädjen och vackra lokaler ger inspiration. Fabrikörsvillan är inredd med fokus på modern design och spännande möbleringslösningar. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för lyckade sammankomster oavsett om det är ledningsgruppsmöten med tjocka budgetar eller kreativa samlingar med galna idéer. Planerar du fester och andra tillställningar? Små och stora sällskap trivs på Fabrikörsvillan! Lunchmöte med alla dina kunder, släktmiddag eller en helkväll med guidning genom smakernas universum…? Dop, bröllop eller 75-årskalas? Matlagningsäventyr för hela avdelningen eller hela kompisgänget? Vad det än gäller tar vi emot dig och ditt sällskap med stora famnen. Och om du tycker att en vacker utsikt tillför något kan vi bara gratulera. Hos oss får du dessutom en härlig trädgård på köpet.

På Fabrikörsvillan finns fem lokaler, perfekta för kreativa möten med upp till 40 deltagare. Allt från ”Vinden” med sin annorlunda möbleringslösning till ”Ovala rummet” med ett tjugotal sköna fåtöljer som inbjuder till mer avslappnade, informella samtal. Alla lokaler har härlig sjöutsikt. Dessutom har vi en amfiteater utomhus där vi gärna börjar eller avslutar dagen. För på Fabrikörsvillan är mötet någonting mer.

Fabrikörsvillan ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference som bl.a. driver stjärnkrogen Operakällaren, Café Opera och Stallmästaregården. Granne med Fabrikörsvillan ligger även de Nobisägda konferens- och festvåningarna Tornvillan och Factory, designhotellet Hotel J samt den populära restaurangen Restaurant J på bryggan i Nacka Strand marina.

Nobis

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.