Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 381 st

Stora Hotellet Markaryd

Kapacitet

100 deltagare

Stora Hotellet i Markaryd har funnits sedan 1934. Hotellet är centralt beläget och erbjuder 26 rum, restaurang och pub med fullständiga rättigheter, trådlöst bredband och konferens-möjligheter. Vi anordnar kick-offer, företagsarrangemang, bröllop och privata fester, allt enligt era önskemål.

Med närhet till vacker natur och sjöar är hotellet den perfekta mötesplatsen för såväl dig som är affärsresenär eller för dig som bara vill koppla av och uppleva det småländska landskapet.

Stora Hotellet är klassificerat som ett 3-stjärnigt superiorhotell och är medlem i SHR.
Stora Hotellet är det perfekta stället för både små och stora möten. Vill ni ha en lokal bara för några timmar, en hel- eller halvdagskonferens eller kanske en konferens med övernattning? Ni är mycket välkomna till oss! Vi lovar att ni ska få ut det bästa av er konferens.

Vår stora konferenssal rymmer 90 personer i biosittning. Vi har även ett antal mindre lokaler och lounger som passar bra till konferens och andra möten! Oavsett antal deltagare får ni en personlig service av oss. Vi finns här för er och era önskemål! Välkomna med er förfrågan!

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.