Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Två Skyttlar

Kapacitet

120 deltagare

Två Skyttlar ligger i en naturskön och rogivande miljö med närhet till sjö, ängar, skog och framför allt tystnaden. Här möts du av en erfaren personal som har service naturligt inom sig och en genuin vilja att hjälpa dig som gäst.

Vi har mötesrum som ger helt nya grunder för att utveckla och stimulera deltagarna. Våra unika mötesvåningar där gruppen ensamma disponerar möteslokal, grupprum och samlingsrum på samma våning ger hög koncentration och effektivitet.

Vårt kök erbjuder en meny till största del med svenska råvaror och vi använder med förkärlek en stor del miljö- och rättvisemärkta produkter i vår mat. Med stolthet kan vi också tala om att både hotellet och restaurangen är Svanenmärkt. För oss är inte frågan om utan hur...

Två Skyttlar - ert nästa val för effektiva möten i en naturskön och rogivande miljö
Servicen, på Två Skyttlar möts du av en erfaren personal som har service naturligt inom sig och en genuin vilja att hjälpa dig som gäst. Hos oss känner du dig trygg och omhändertagen.

Mötesvåningar, som inbjuder till kreativitet och inspiration. Miljöerna ger helt nya grunder för att utveckla och stimulera deltagarna. När man bokar en mötesvåning har gruppen ensam tillgång till grupprum, samlingsrum och konferenslokalen, allt på samma våning. Här finns möjligheterna!

Maten, Två Skyttlar är den tredje restaurangen i Sverige som är Svanenmärkt. Köket använder med förkärlek svenska råvaror samt miljö- och rättvisemärkta produkter i vår mat. Låt er väl smaka!

Sömnen, Vi har 59 fyrstjärniga hotellrum med totalt 90 bäddar. Här finner du det bästa förutsättningarna för en god och viktig sömn. Tystnaden, sovmiljön och komforten är helt avgörande. Som en del av vårt miljöarbete har vi en helt ekologiskt svit och ytterligare 6 ekologiskt inredda rum. Vackert för ögat och behagligt för kroppen.

Aktiviteter, från en arbetsam dag kan det vara skönt och avkopplande att komma ut och göra något minnesvärt tillsammans. Vi har allt från fina promenadspår, dryckesprovningar, fotbollsgolf till utvecklande teambuildningsövningar.

Läget, Två Skyttlar ligger mitt i. Inom en timmes bilresa åker du från Göteborg, Landvetter, Varberg och Borås. Framme hos oss möts du av vacker natur och dess tystnad med egen sjöstrand.

Varmt välkommen till en inspirerande mötesmiljö!

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.