Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 553 st

Helsjön Folkhögskola

Naturskönt vid Texelbergets fot och Helsjöns strand
Helsjöns kursgård ligger naturskönt vid Texelbergets fot och Helsjöns strand. Här finner du en miljö där ni kan koppla bort vardagens stress och ringande telefoner. En plats att träffas i sin grupp, svetsas samman, mötas och njuta god mat. Här finns flera promenadstigar och en idrottshall. Varför inte avsluta kvällen med teamövningar, grillning och bastu?

Lyckad konferens med flexibel service
Kombinationen av ett trevligt boende och ändamålsenliga lokaler, en vacker omgivning samt snabb och flexibel service skapar förutsättningar för en lycka konferens på Helsjön. Konferenssal, gymnastiksal, bastu och kapell finns att tillgå, och under helger och skollov finns också aula och lektionssalar tillgängliga. Kringutrustning som projektor och trådlöst internet ingår i priset. I kursgården finns bekvämt boende, och i matsalen serveras goda måltider i kombination med en vacker sjöutsikt.

Hos oss står miljö- och rättvisefrågor i fokus. Helsjön är miljödiplomerat och vunnit pris för sin skarpa KRAV-profil. I köket prioriterar vi Rättvisemärkta, KRAV-märkta och ekologiska livsmedel.

Ända sedan 1600-talet har människor sökt sig till Helsjön för att del av dess helande krafter. Förr sökte man bot mot sjukdomar. Under de år då Helsjön var kurort åt man pannkakor och vilade sig på pensionatet. Idag är det nog främst lugnet, den välkomnande miljön och den vackra naturen som lockar. Missa inte en tur längs våra fina vandringsstigar. Bestig gärna Texelberget där du med lite tur möter Pilgrimsfalken, världens snabbaste djur, som häckar i bergets branter.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.