Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 553 st

Experium i Sälen

Skicka e-post

Experium

0280-880 60

Lindvallen Snötorget 2
780 67 Sälen

Kapacitet

1200 deltagare

Experium erbjuder bästa möjliga konferensmöjligheter i unikt designad miljö. Här finns möjligheter till arrangemang av stora events, kick offer och aktiva och/eller avkopplande konferenser i fjällmiljö. Här finns fler tal rum med plats för kreativa möten för mellan 12 och 1200 personer. En vistelse i Sälen är också ett utmärkt tillfälle att kombinera nytta med nöje.

Experium innehåller allt från äventyrsbad både inomhus och utomhus, Sveriges första Flowrider (vågsurfing inomhus), spa, bastuvärld, bowling, 3D-bio, gym, shopping samt ett flertal restauranger och barer. Experium kan också erbjuda ett brett utbud av utomhusaktiviteter. Kontakta vår konferenskoordinator för mer information. Här finns flera olika boendealternativ av hög kvalitet i nära anslutning till Experium. Ett av dem är Ski Lodge

Ski Lodge erbjuder boende med ski in och ski out med närhet till allt. Detta 4-stjärniga lägenhetshotell i centralla Lindvallen erbjuder ljusa, fräscha och moderna lägenheter och sviter med hög standard. Du bor vägg i vägg med Experium vars utbud av mat, nöjen och äventyr slår det mesta.

Konferens
En konferens på Experium är garanterat en speciell upplevelse. För den där enastående naturen på fjället, såklart. Men också för det som finns på insidan av huset, nämligen en fortsättning på äventyret som aldrig vill ta slut.

Lokalerna utgör hjärtat i varje konferens. Det är där ni, med största sannolikhet, kommer att tillbringa mest tid och det är där ni kanaliserar energin för att nå de mål ni satt upp. På Experium Konferens finns därför självklart modernt designade lokaler och teknik med högsta prestanda. Rum finns i alla storlekar, från de intima gruppdiskussionerna till större grupper upp till 1200 personer ryms utan problem. Totalt finns på Experium elva konferenslokaler, fem grupprum, en biosalong och två eventytor för stora grupper, mässor och andra event.

Alla lokaler har trådlöst internet, whiteboard, blädderblock och projektor. Ljudsystem finns i de flesta lokaler och i två grupprum finns LCD-skärmar. På Nord finns ny modern teknik för ljud och ljus samt ett stort lastintag som ger möjlighet att köra in fordon i lokalen.

Restaurang
Inne i Experium finns en hel värld av matupplevelser. Här hittar du allt från snabba snacks till ordentliga luncher och spännande middagar. Välkommen till våra restauranger och barer med flera av olika inriktningar. Låt dina smaksinnen få en upplevelse under konferensen.

Spa
Experium handlar om att ge alla sinnen en helhetsupplevelse. Njut av förstklassiga spabehandlingar, låt blodcirkulationen komma igång i en kneipp eller slappna av i en sauna efter ett pass på gymmet. Och framför allt - njut!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.