Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 534 st

Yard i Malmö

Kapacitet

40 deltagare

Vår kärlek och passion är vilt och närproducerat. Hos oss får ni en upplevelse genom en blandning av nytänk och tradition. Vi lägger mycket omsorg och fokus på att hitta de rätta råvarorna och laga maten från grunden.

Våra unika lokaler med mycket historik och en egen mysig innergård, ligger vid Lilla Torg i Malmö, på den lilla Landbygatan som går i direkt anknytning från Lilla Torg. I lokalerna har bl a de klassiska restaurangerna Azteken och Gamla Vester tidigare huserat.

Efter maten erbjuder vi en vid variation av cocktails och drinkar i en skön och avslappnad miljö. Som enda krogen i Malmö erbjuder vi Pilsner Urquell, Gambrinos samt Master på fat, och även ett stort utbud från Bollingers champagnesortiment. Vinmenyn är satt av Yards sommelier och är speciellt framtagen för att matcha våra rätter.

Vårt mål är att sammanbinda mat och dryck. Vi erbjuder färdiga paket för olika dryckesprövarkvällar med både matmeny och dryckespaket. Vår sommelier går varsamt igenom drycken och maten tillsammans med er under kvällen.

På luncherna serverar vi svensk husmanskost med samma passion och inställning till matlagning och råvaror.

I vårt gårdshus finns oändliga möjligheter för större bokningar och affärsluncher tillsammans med konferenser och fester av olika dess slag.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.