Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 805 st

MalmöMässan

Mässan drivs av Artexis Nordic, som är en del av det internationella bolaget Artexis Group.

Intresset för en ny mässhall i Malmö har varit stort och redan nu ser vi en positiv trend för mässmarknaden i Malmö. Flera nya och så gott som samtliga redan befintliga mässor kommer att genomföras i den nya hallen. Denna ligger på det populära Hyllieområdet, bara ett stenkast från stationen i Hyllie där tågen från både Köpenhamn och hela Sverige stannar.

Anläggningen är på c:a 20 000 m2 och innehåller, en stor mässhall (ca 12 000 m2), en konferensavdelning med flertalet mötesrum för 200-300 personer, ett konferenscenter för ca 1500 personer, en eventvåning med plats för 80 sittande middagsgäster samt två restauranger. Malmömässan är i första hand avsedd för mässor, kongresser och konferenser, men lämpar sig även för andra arrangemang som kräver större inomhusytor, exempelvis djurutställningar, kulturarrangemang och idrottsevent samt företagsarrangemang såsom kickoff, personalfester och kundträffar. Dessutom kan mässan tillsammans med Malmö Arena genomföra riktigt stora arrangemang.

Malmömässan är byggd enligt riktlinjerna för Green Building och taket är beklätt med sedumväxter för bättre upptagning av regnvattnet. Läs mer om Green Building på Sweden Green Building Counsils webbsida.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.