Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 908 st

Malmö Börshus

Kapacitet

350 deltagare

Malmö Börshus Produktion AB har funnits sedan 1986 och har med stor framgång drivit konferenser, mässor, kick-offer och alla tänkbara festligheter på centralt läge i Malmö mitt över gatan från Centralstationen. Vår krögare är Wilhelm Pieplow på Årstiderna på Kockska, som är en av Malmös mest välrenommerade restauranger. Vi anordnar även vinprovning och gourmetmatlagning för grupper från 10 personer och upp till 30.

Vi håller öppet när våra kunder vill vara hos oss och bokningstelefonen är öppen måndag till fredag klockan 8-17. Vår styrka är vackra, funktionsanpassade lokaler, service utöver det vanliga och god mat och dryck. Vi är inte billigast i stan, men vi har ambitionen att vara bäst.

Stora Börssalen med plats för 215 personer i en fast möblering med skrivskiva, kan ökas upp till 350 med lösa stolar genom att öppna upp till lokalen bakom. Ljus och luftig lokal med god ventilation. Golv till takfönster på två sidor mot kanalen och Öresund, med vacker utsikt (om man inte behöver mörklägga). 2008 renoverades tekniken med ny ljus- och ljudanläggning, headset samt tre PC-projektorer i taket och tre filmdukar. Beläget på markplan tillsammans med Västra och Östra Börssalen, i den delen av huset som byggdes till 1986, då konferensanläggningen skapades.

Västra Börssalen den ljusaste och stilrenaste av dem alla, med plats till 30 personer. Två sidor med golv till takfönster. Mörkläggning finns.

Östra Börssalen är den enda lokalen som bara har indirekt dagsljus. En vägg med golv till takfönster som vätter ut mot gången till Börstorget. Lokalen mäter 90 kvm och tar lika många i biosittning. Lokalen inrymmer dessutom en yta som kan nyttjas som grupprum på två gånger 24 kvadratmeter.

Gamla Börssalen med anor från slutet av 1800-talet. Byggdes speciellt som samlingslokal till stans mäktiga företagsledare och ligger på andra våningen. Idag fyller den väl sin funktion som konferenslokal eller festlokal för upp till 90 respektive 50 personer. Mycket högt i tak med vackra stukaturer. Liten ljudanläggning ingår här.

Lilla Börssalen ligger i direkt anslutning till Gamla Börssalen med en förbindelsedörr och är lika vacker men i mindre format. Rymmer ett styrelsebord för max 14 personer.

Nya Börssalen har ett lite moderna stuk trots att den ligger i den gamla delen av byggnaden i direkt anslutning till Börstorget. Här sitter man bekvämt upp till 30 personer i biosittning.

Börsrummet är en långsmal lokal, som lämpar sig bäst för styrelsesittning för upp till 18 personer. Fönster utåt gatan med mörkläggningsgardin.

VIP-rummet är vår minsta lokal som inrymmer en soffgrupp för 6 personer. Passar utmärkt för intervjuer eventuellt i kombination med Börsrummet (förbindelsedörr finns) eller ett affärsmöte på neutral mark.

Börstorget. Här körde man in tågvagnarna i slutet av 1800- början av 1900-talet som skulle förtullas. Idag fylls torget med gäster som intar sin konferenslunch eller festmiddag. Ger intryck av att man sitter ute tack vare glastaket på hög höjd.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.