Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 908 st

Grand Hotel Garden

Pris per person från 396:-

Priset gäller heldagspaket med ett minimum av 10 deltagare.

Kapacitet

70 deltagare

Det eleganta Grand Hotel Garden ligger i hjärtat av Malmö. Oavsett om det handlar om affärer, avkoppling eller nöje, är vi på hotellet för dig som värdesätter kvalitet och bekvämlighet. Varför inte boka något av våra hotellpaket och njuta av en helg full av shopping och nöjen! Ett bord i vår restaurang är också ett utmärkt sätt att fira ett speciellt tillfälle!

Grand Hotel Garden sätter all kraft på att ge personlig service och hög kvalitet för alla kunder. Hotellets läge innebär att vi har god tillgång till konferenslokaler, spa och gym. Hålla möten, slappna av och träning med hotellet som din bekväma, förstklassiga bas.

Hotellets byggnad erbjuder 170 rum (möblerat med en personlig touch) och moderna konferensfaciliteter (upp till 70 deltagare). Grand Hotel Garden lobbybar är känd för sina bekväma buzz och internationella atmosfär.

Hotellet är idealiskt beläget på Baltzarsgatan i centrala Malmö. Butiker, kulturutbud, nöjeslokaler och Malmö centralstation (tåg, buss, flygbuss och tunnelbana tjänster) ligger alla inom gångavstånd. Möjligheterna är många, valet är ditt.

Besökare som anländer med bil bör parkera i Citygaraget, en av Malmös största offentliga parkeringsplatser. Den har 600 platser (över tre våningar) och direkt in till hotellet. Som gäst på Grand Hotel Garden, köp din biljett till ett kraftigt reducerat pris när du checkar in i receptionen.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.