Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Elite Plaza Hotel Malmö

På bekvämt promenadavstånd från Centralstationen ligger Elite Plaza Hotel. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass.
Våra 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Ex­empelvis är rummen utrustade med 32 tum platt-TV, trådlös samt fast Internetanslutning, strykbräda, safe och minibar. Alla rummen är dessutom luftkondi­tionerade så att en behaglig temperatur bibehålls året runt.
Hotellets 6 konferenslokaler har en kapacitet för upp till 150 personer. Lokalerna är välutrustade med bland annat trådlöst internet, dataprojektor, ljudsystem, laserpekare och whiteboard.
På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och gym. I anslutning till hotellet finns puben The Bishop’s Arms. Här hittar du ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på specialiteten, öl och whisky. Här serveras även en delikat meny tillagad av skånska råvaror. Personalen har en gedigen kunskap och guidar med nöje gästerna. Puben hjälper gärna till att anordna populära dryckesprovningar.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.