Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Elite Hotel Savoy

Kapacitet

120 deltagare

Elite Hotel Savoy är centralt beläget i hjärtat av Malmö, mitt emellan Centralstationen och Stor­torget. Hotellet är byggt 1862 och är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell. Hotellet är välkänt för sina 115 vackra rum, varav 10 är sviter. Varje hotellrum är unikt i utseende och inredning. Givetvis har alla gäster tillgång till kostnadsfri WiFi i hela fastigheten.

I den klassiska konferensavdelningen anordnas er konferens av serviceinriktad personal. De 4 konfe­renslokalerna har en kapacitet för upp till 120 personer i Stora Salen. Elite Hotel Savoys anrika festvåning byggdes 1914 och varje sal har sin egen historia. I dessa magnifika lokaler arrangeras banketter, middagar och luncher.

I hotellets bottenplan huserar puben The Bishops Arms som har ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på specialiteten, öl och whisky. Här återfinns även den klassiska matsalen där Savoy Grill serverar välsmakande grillrätter från det öppna köket. Hotellets relaxavdelning är utrustat med gym, bastu och till­hörande sällskapsrum.

Elite Hotels of SwedenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.