Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Vann Spa Hotell och Konferens

Checka in. Andas ut. Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifierat och Svanenmärkt, med 151 dubbelrum och 5 sviter. Hotellet är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjordens strand.

Med panoramafönster mot Gullmarsfjorden och sex pooler och kar i olika former på insidan har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Stora Tjärnen med sin svarta botten, mörkgrå väggar och indirekta belysning är en mystisk, lugn och vilsam miljö. Kliv ner i vattnet och släpp allt annat så känner du snart hur lätt du flyter.

Restaurangen är stor och ljus, med generöst tilltagna fönster mot söder och väster. Från många av borden har du utsikt över Gullmarn och stranden nedanför hotellet. Restaurangen är kravmärkt och arbetar i stor utsträckning med lokala producenter. Vann har en egen bagare och konditor som dagligen förser hotellet med nybakt bröd och bakverk.

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.