Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

MiLgården på Romeleåsen

Pris per person från 2190:-

Helpensionspris 2190 kr/p inkluderar: fm-fika, lunch, em-fika, 2-rätters middag, frukost, logi i enkelrum. Helpensionspris 2080 kr/person inkluderar: fm-fika, lunch, em-fika, 2-rätters middag, frukost, logi i enkelrum.

Kapacitet

30 deltagare

Över MiLgården på Romeleåsen vilar en rofylld stämning. På behagligt köravstånd från både Malmö och Lund, vid bokskogens slut och intill Romeleåsens golfbana, ligger denna vackra gård som en gång varit storbondens hem. De vackra omgivningarna och det varma bemötandet hjälper dig att komma i rätt stämning och skapa lite distans till din vardag.

Husets atmosfär ger sig direkt tillkänna: den öppna spisen sprider värme i entrén och golvknarret ger en speciell hemkänsla. Öppna och inbjudande umgängesrum ligger redo att ta emot dig och dina kolleger. När vädret tillåter lockar den generösa terrassen, med utsikt mot trädgården och den vackert anlagda golfbanan.

Samtliga 18 sovrum håller högsta klass. De är personligt och individuellt inredda där alla badrum har klinker, kakel och mosaik i en färgsättning som matchar respektive sovrum. En dröm för den inredningsintresserade.

För kreativa möten i rofylld miljö

MiLgården på Romeleåsen är en av MiLgårdarnas åtta konferensgårdar i Skåne och Halland. Här står möten, konferenser och kick-off i centrum. Vår konferensmiljö erbjuder rofylld hemkänsla för fokuserat arbete. Genom personligt bemötande, maximal flexibilitet och utsökt mat skapar vi tillsammans framgångsrika möten för inspiration, energi och resultat.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.