Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 935 st

Hotel Djingis Khan

Kapacitet

10 deltagare

På Hotel Djingis Khan väntar hemtrevligt inredda rum. Hela 88 bäddar i 55 rum. Alla rummen är naturligtvis utrustade med det du behöver för vistelsen: TV, internet, dusch/toalett, telefon, hårtork och minibar. Till receptionen kan du vända dig för att få hjälp med det mesta. Vi ställer upp dygnet runt.

Hotel Djingis Khan är ett idealiskt alternativ för mindre och medelstora konferenser. Vi har tre komfortabla konferensrum - det största för upp till 40 personer och det minsta för 10. I anslutning till dessa finns fyra mindre grupprum för ostört enskilt arbete. Samtliga grupprum är fullt utrustade med den senaste AV-utrustningen, i konferensrummen finns även video.

Hos oss finner du rika tillfällen till omväxling och avkoppling för såväl kropp som själ. Gillar du racketsporter är det bara en kort promenad till Victoriastadion, med tennis, squash och badminton. Ytterligare ett stenkast bort finns Delphinens simhall med 25-metersbassäng. Hundra meter från hotellet ligger Sankt Hans Backar, där du promenerar eller joggar med Lunds bästa utsikt. I hotellets rekreationscentrum finns gym, solarium, bastu och jacuzzi.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.