Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Elite Stadshotellet Luleå

Kapacitet

300 deltagare

På mycket central mark bredvid vackra Stadsparken och med utsikt över Norra hamn, ligger Luleås mest anrika hotell, Elite Stadshotellet Luleå.
Hotellet är ett elegant fyrstjärnigt fullservice-hotell som erbjuder 158 smakfullt inredda rum.
På hotellet finns lunchrestaurang Tallkotten, gastropuben The Bishops Arms och Inpuls Gym där hotellets gäster tränar gratis.
Konferensmöjligheterna på hotellet är många och av totalt 9 konferenslokaler har varje ett unikt utförande.
Elite Stadshotellet Luleå erbjuder konferenslokaler som rymmer från 10 till 200 personer i olika sittningar. Samtliga lokaler är ljusa och fullt utrustade med mötesteknik. Våra konferensvärdinnor välkomnar och följer dig från bokning till möte, allt för att du skall känna dig trygg i genomförandet.

Av totalt 9 konferenslokaler erbjuder vi 3 styrelserum varav 2 av den klassiska stilen med avlångt styrelsebord för upp till 10 person. Det tredje styrelserummet med runda väggar är placerat i tornet på hotellet, möblerat med ett stort runt bord för upp till 15 personer, ett konferensrum som skapar möjlighet till kreativa möten.
Hotellet erbjuder 4 konferenslokaler som möbleras efter önskemål i varierande sittningar från 15 till 100 personer. En av våra lokaler är möblerade med fast sluttande biosittning med skrivskiva till varje fåtölj och denna lokal tar upp till 50 personer.

Elite Hotels of SwedenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.