Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 417 st

Klackens Fritid & Konferens

Att konferera på Klacken är att blanda effektivt arbete i trevliga och fräscha konferenslokaler, med att umgås i en lugn och avkopplande miljö. Vi erbjuder er en flexibel helhetslösning med allt under samma tak. För dig betyder det att du kan komma hit med 5 kollegor och få ett litet ombonat mötesrum att sitta i, eller om du har 60 kollegor – att du kan välja vår stora konferenssal. Vi erbjuder boende, här finns rum för 20 personer på ”lilla hotellet” och 29 stugor för fyra eller sex personer. Vi skräddarsyr er konferens hos oss från konferensrum, boende och mat till aktiviteter. Kontakta oss för mer information och offert 0580-125 00.
Konferensrummen är utrustade med takhängd PC-projektor, högtalare för ljud och film, whiteboard, blädderblock, vatten, godis och frukt. Fri trådlös och trådbunden internetuppkoppling.
Ni kan umgås i vår relaxavdelning med bubbelpool bastu och bad. Eller vandra längst Bergslagsleden, där ni tar med färdkost som vår restaurang förbereder efter önskemål. Konferens på Klacken vintertid ger möjligheter att blanda arbetet med utförsåkning i vår skidanläggning eller sommartid en runda på vår golfbana Stjärnfors Golfklubb.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.