Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 459 st

Toftaholm Herrgård

Toftaholm Herrgård - Platsen för herrgårdskonferens utöver det vanliga

Toftaholm Herrgård är en mötesplats för er som önskar en konferens utöver det vanliga med vacker miljö, kvalitet och riktig hög klass på maten. Herrgården har ett strategiskt läge mitt i Småland med endast 2 biltimmar från såväl Köpenhamn, Göteborg, Kalmar och under 1 timme från Växjö, Jönköping och Halmstad.

Våra lokaler är ljusa och trevliga med bra luft och bekväma möbler för er konferens. Vi har fem större konferenslokaler och sex grupprum med all standardutrustning. Samtliga lokaler ligger i markplan och flera har stora fönster samt utgång till trädgården med möjlighet till grupparbete och kaffepauser i det fria. Våra underbara omgivningar med parken och sjön erbjuder harmoni, men även härliga möjligheter för aktiviteter.

Vårt kök är ett av Smålands absolut bästa, där vår gastronomi bygger på fyra hörnstenar. Maten, drycken, känslan och miljön. Utifrån era önskemål komponerar vår köksmästare ett menyförslag som passar just era behov. Herrgårdens vinlista uppdateras regelbundet och vår köksmästare och sommelier strävar hela tiden efter att skapa nya himmelska kombinationer.

Våra konferenser leder ofta till att både arrangörer och deltagare återkommer som privata gäster. Det tar vi som ett gott betyg! Välkomna!

Medlem i Historic Hotels of Sweden.

Historic Hotels of SwedenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Taxikurir banner
Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Dalarnas Hus
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.