Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Stångs Mjärdevi – Linköpings mötesplats!

Här erbjuds fullt utrustade, ändamålsenliga lokaler för effektiva möten. Vi finns i Collegium, mitt i Linköping Science Park. Ni finner funktionella utrymmen för mässor, videokonferenser, seminarier eller mässor. Vår största konferenslokal, ett auditorium med biosittning, rymmer upp till 453 sittplatser. Vår moderna och smakfullt nyrenoverade restaurang rymmer upp till 350 gäster. Lokalerna är flexibla och kan anpassas till mindre eller större grupper. Vi erbjuder all form av teknisk utrustning enligt era önskemål, såsom ljud och ljusanläggningar, även möjligheter till videomöten, livestream eller hybridmöten.

På restaurang Stångs Mjärdevi serverar vi hållbara frukostar, luncher och fika. På kvällarna arrangerar vi allt från event, fester, mingel, after work och julbord. Vi är en klimatsmart restaurang som erbjuder vällagad mat på närodlade råvaror i en hållbar restaurangmiljö med omtanke om individ och planet. Alla moment vi gör härstammar från en genuin kärlek till den naturliga råvaran och upplevelsen av maten. Vi samarbetar nära småskaliga lokala leverantörer och producenter som erbjuder en mångfald av råvaror från vår närhet. I vårt kök skapar vi både innovativa, nytänkande rätter och klassiska svenska favoriter. Genom en hållbar och säsongsbetonad framställning gör vi det vi kan för att bidra till den naturliga matproduktionen. Våren 2022 erhöll Stångs Mjärdevi utmärkelsen Årets Hållbara Företag inom besöksnäringen.

Vi samarbetar med flertalet partners och eventbolag, där vi tillsammans med vår långa erfarenhet och höga ambition garanterar er en lyckad tillställning.

Varmt välkommen att kontakta oss med er förfrågan!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.