Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Högberga Gård

Som ett finallopp i det största mästerskap, när en av de tävlande plötsligt lämnar resten av startfältet bakom sig, hittar den perfekta harmonin mellan kropp och luft. Exploderar, balanserar på gränsen till det omöjliga, blir ett med elementen, överträffar det förväntade. Spränger målsnöret i förnäm avskildhet. I ensamt majestät. Ungefär så skulle man kunna beskriva Högberga Gård - en förstklassig mötesmiljö för grupper upp till 120 personer. Vi finns ute på Lidingö, 20 minuter från Stockholm City, och erbjuder upplevelser för alla sinnen.

Logi
Vi har 66 rum med 87 bäddar. Vi är inte riktigt säkra vad det är som gör att alla sover så gott på Högberga Gård. Oavsett om man valt att bo i Stora Flygelns generöst inredda moderniteter eller i huvudbyggnadens spatiösa sekelskiftescharm. Möjligen beror det helt enkelt på att vi har så himelskt sköna sängar. Ett vet vi dock bestämt: Våra gäster ser alltid oförskämt pigga ut om morgnarna.

Lokaler
Den moderna byggnaden, Conferencen, ståtar med elegant hörsal och fyra flexibla konferenslokaler. Ljuset, arkitekturen, det ständigt växande natursceneriet och den dekorativa konstutsmyckningen ger kraft åt människorna som vistat i dess sfär. Senaste tillskottet, Paviljongen, spränger målsnöret i förnäm avskildhet. Inglasat poolrum med vedeldad bastu, oblyga panoramafönster, förstklassig mötesmiljö i ensamt majestät.

Mat och dryck
Kökets ambitioner sträcker sig vida längre än till mätta matgäster. Vi vill gärna överraska utan att förfära. Hemligheten stavas bara det allra ypperligaste råvaror. Till det nybakade brödet vid frukostbuffén. Till lunchbordets stärkande komponenter. Till middagens förväntansfulla tallrikar. Och minst lika ofta att någon nöjd gäst efter högtidsstunden i matsalen smiter in i köket för att be om receptet. Bättre betyg kan åtminstone inte vi tänka oss.

Specialiteter/aktiviteter
På Högberga Gård märker vi speciellt att många gäster tycker att det är mysigt att botansisera runt bland skulpturerna och målningarna och sedan makligt strosa sig fram genom vårt fantastiska galleri för att slutligen sjunka ner i en av de mjuka fåtöljerna framför en sprakande brasa i Kina-rummet. Vi har vedeldad bastu, jacuzzi,, motionsrum och bågskytte inomhus mm. Varför inte en historikberättelse om Högberga Gård.

Vägbeskrivning
Till Högberga Gård med bil tar det 15 minuter från Stockholms innerstad. Den som reser kommunalt tar T-banan till Ropsten och därifrån Lidingöbanans linje 21 till Högberga station. Följ därefter skyltning. Välkommen.

IACCSvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.