Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 553 st

Kosta Hotell & Stugby

Det lilla hotellet med det stora hjärtat
Med naturen runt husknuten ligger nyrenoverade Kosta Hotell & Stugby i Kosta mitt i Småländska Glasriket. Hos oss kan du stanna till över natten eller konferera ett par dagar tillsammans med dina arbetskamrater.

Vårt stora konferensrum rymmer 60 personer vid biosittning och 40 personer i skolsittning. Vårt mindre rum ca 15 personer. Konferensrummen är fullt utrustade och hyrs ut på hel- eller halvdag.

Kosta Hotell & Stugby har 26 dubbelrum alla med dusch och toalett. En del rum ligger i separata hus och här får du en egen trevlig uteplats på köpet. Ett trevligt avslut på konferensen är Hyttsill på Kosta Glasbruk.

Anrika Kosta Glasbruk ligger cirka 2 kilometer från Kosta Hotell & Stugby och här arrangerar vi en gammal Småländsk tradition - hyttsill. Ni sitter i hyttan och äter bakad potatis med aromsmör, salt sill i lök och grädde. På menyn finns också småländska isterband, knaperstekt fläsk, knäckebröd, lingon, smör och ost. Under måltiden underhåller våra luffare med musik och historier från nu och då.

Efter att ni har ätit och druckit så mycket som ni själva vill, är det nu dags för glasblåsarna att göra entré. De bjuder på en spektakulär glasblåsarshow och sedan får några av gästerna själva prova på att tämja den glödande massan.

Efter glasblåsningen avslutar vi kvällen med Småländsk ostkaka och kaffe.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.