Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 417 st

Hotell Klockargården

Kapacitet

300 deltagare

Personliga möten, påhittiga aktiviteter, prestigelös miljö
Välkommen till ett populärt upplevelsehotell, mitt i Siljansbygden och med en mångfald av aktiviteter, kultur och nöje, vackra rum, sviter och konferenslokaler.

Här finns all modern teknik som behövs för att kunna arbeta effektivt, men också en unik folkloremiljö och en mycket personlig atmosfär. När arbetet är färdigt för dagen finns här mängder av påhittiga aktiviteter och upplevelser att ta del av. I vår kultursalong kan vi ta emot 350 personer i biosittning, men här finns även lokaler anpassade för medelstora och små grupper. Vi erbjuder även weekendpaket, nöjeshelger och sköna helger med kurbad och spabehandlingar.

Arbetsro, kultur och nöjen för små och stora grupper
Vi vill att en konferens på Klockargården skall vara en upplevelse utöver det väntade. Här finns all modern teknik som behövs för att kunna arbeta effektivt, men också en unik folkloremiljö och en mycket personlig atmosfär. När arbetet är färdigt för dagen finns här mängder av påhittiga aktiviteter och upplevelser att ta del av.

I vår kultursalong kan vi ta emot 350 personer i biosittning, men här finns även lokaler anpassade för medelstora och små grupper. Här finns till exempel skaparloftet i Bagarstugan – en unik lokal som där upp till tolv personer kan arbeta ostört.

Countryside HotelsVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.