Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

MiLgården Ön i Halland

Pris per person från 595:-

Inkluderar heldagskonferens med förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika, konferens- & grupprum samt förbrukningsmaterial. Helpension 1880 kr/person inkluderar: fm-fika, lunch, em-fika, 2-rätters middag, frukost, logi i enkelrum.

Kapacitet

80 deltagare

Ön, MiLgården i Halland, ligger en liten bit från Laholm och är vår allra mest ostörda och naturnära MiLgård. Här erbjuds en lugn och behaglig plats för tankar, möten och samtal. Placeringen är idyllisk: mitt i ett naturreservat där Lagan delar sig i två vattendrag och bildar den halvö som konferensgården Ön ligger på.

Ön är en unik konferensgård också på ett annat sätt. Här finns extremt generösa mötes- och umgängesytor i förhållande till antalet sovrum (34). Detta ger stor valfrihet och flexibilitet för den grupp som konfererar på Ön. Här finns tre stora och ett mindre konferensrum samt tiotalet grupprum.

Vad sägs om en kväll med avslappnat umgänge i Klubben eller med biljard, dart och härlig samvaro i det luftiga och magnifika Ateljéhuset? Många grupper dröjer sig gärna kvar i matsalen; förr i världen ett stall för hästar och mjölkkor, idag en välkomnande plats för mat och samvaro, med rustika bjälkar och djupa fönsternischer.

De 34 sovrummen är fräscha, ljusa och personligt inredda, alla med totalrenoverade badrum. En privat fristad inför nästa konferensdag.

För kreativa möten i rofylld miljö

Ön utanför Laholm, är en av MiLgårdarnas åtta konferensgårdar i Skåne och Halland. Här står möten, konferenser och kick-off i centrum. Vår konferensmiljö erbjuder rofylld hemkänsla för fokuserat arbete. Genom personligt bemötande, maximal flexibilitet och utsökt mat skapar vi tillsammans framgångsrika möten för inspiration, energi och resultat.

Svanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.