Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Tjolöholms Slott

Tjolöholms Slott är Sveriges främsta Arts and crafts-anläggning. Slottet stod klart 1904 och är en blandning av engelskt 1500-tal, sekelskiftets jugendinredning och dåtidens mest moderna innovationer. Här byggdes ett helt samhälle i miniatyr, med slott, arbetarby och kyrka.

Vid en konferens på Tjolöholms Slott får ni hela slottet för er själva. På morgonen välkomnas ni med slottets frukosttallrik och som konferensrum används den vackra matsalen, så långt från ett vanligt mötesrum man kan komma. I slottshallen serveras en två rätters lunch med kaffe och chokladtryffel. Lite senare dukar vi upp vår omtalade afternoon tea på brittisk vis med bl a nygräddade scones. I konferenspriset ingår alltid en rundvisning i slottet och vi rekommenderar även en promenad i parken mot havet. Som avslutning på konferensen kan vi anordna olika provningar, t ex choklad- och whiskyprovning i vinkällaren. Det går också att avsluta dagen med middag på slottet. Det går att vara upp till 40 personer vid u-sittning och 80 personer vid biosittning.

Konferenser kan även förläggas i Storstugan, som byggdes samtidigt slottet och fungerade som en samlingslokal för godsets arbetare. Huset, som består av två salar, är idag restaurerat till det ursprungliga skicket och fungerar som konferens- och festlokal. Den ena salen är konferensavdelning med plats för 35 personer och den andra salen är matsal. Ni får hela huset för er själva och vår konferensvärdinna finns alltid till er tjänst. Den hemlagade lunchen är baserad på lokala råvaror.

I december serveras julbord på slottet och i Storstugan. Efter värmande glögg är julbordets alla läckerheter uppdukade. Rummen är vackert julpyntade och de öppna spisarna sprakar hemtrevligt.

På egendomen finns det runt tjugo bäddar fördelade på sex rum/lägenheter. Är man ett större sällskap och intresserad av tvådagarskonferens har vi goda kontakter med hotell i närheten.

Priser
Slottskonferens med afternoon tea, minst 5 pers, 1595 kr exkl moms per person.

Heldagskonferens i Storstugan, minst 15 pers, 620 kr exkl moms per person.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.