Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Säröhus Konferenshotell

Säröhus Konferenshotell

Kapacitet

150 deltagare

Havsnära möten…
Det unika med Säröhus är vårt läge. Med strålande havsutsikt och naturreservaten runt knuten men med endast 20 minuter till Göteborg.
Här råder en avkopplande och rogivande miljö som passar utmärkt för dig som har möten i fokus – stora som små. Service och teknik är en självklarhet här.

Kapacitet
Säröhus erbjuder 15 konferenslokaler och 15 grupprum. Vår största lokal ”Drottningsalen” tar 145 personer. Vi erbjuder också 187 bäddar för natten.

Särö Källa Spa
För alla våra övernattande gäster finns en härlig relaxavdelning med 37 grader varm pool, spabad, ångbastu, bastu, IR-bastu samt fotbad att tillgå. Badrocken och tofflorna hittar du på rummet. Tofflorna får du ta med hem. Väl nere i relaxen bjuds på skrubb, krämer och ansiktsmasker från Maria Åkerberg.

Ett pris för enkelhetens skull…
Måltider och pausförtäring ingår i helhetsupplevelsen – vi serverar kaffebufféer, konferensluncher och trerätters middagar. Till och med vinet till middagen ingår i våra priser. Lokal, grupprum, teknik, all service, spa (för övernattande gäster), utegym, kaffe, frukt, vatten, massagefåtöljer... Ja, allt ingår i våra offerter.

Vi ser fram mot att hjälpa dig med ditt nästa möte på Västkusten!

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.