Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Villa Maritime Marstrand

Kapacitet

100 deltagare

Alldeles vid gästhamnen på Marstrandsön ligger vårt hotell. Runt omkring oss vilar den lilla pittoreska staden och den bohuslänska skärgården. Mitt i denna historiska idyll möts människor året runt från när och fjärran för att konferera.

Söker du ett hotell strax utanför Göteborg och en plats där du kan njuta av vacker och stimulerande miljö är du varmt välkommen till oss!

Logi
Hos oss bor man i moderna lägenheter/sviter med vardagsrum och ett eller två sovrum. "Exklusivt" säger de som vill bo för sig själva. "Roligare har jag aldrig haft" säger de som delar med två eller tre andra! Gästernas egna vardagsrum går bra att använda som grupparbetsrum.

Lokaler
Alla konferenslokaler har hamnutsikt och ligger i närheten av reception, restaurang och hotellrum. Vår nya konferenslokal Porto Franco rymmer 100 personer i biosittning.

Mat och dryck
I vår modernt designade restaurang med hamnutsikt skämmer vi bort våra gäster och bjuder på en strålande inramning vid alla måltider. Vi serverar vår mat alldeles nylagad direkt vid borden både till lunch och middag. Självklart komponerar vi gärna menyer enligt era egna önskemål. Vår specialitet: Vitlöksgratinerade havskräftor!

Specialiteter och aktiviteter
* För dem som vill ut på havet erbjuder vi både kappsegling (matchracing), kajakpaddling, RIB-båt, fisketurer eller enbart sightseeing. Vi packar gärna picnick-korg.

* Vill man äta middag i historisk miljö rekommenderar vi Carlstens fästning. Middagarna på fästningen kan kompletteras med olika fästningsspel med både carolinersoldater, dundrande musköteld och stickande krutrök.

* Guidade turer på fästningen eller på vår ö är lämpliga aktiviteter för dem som är intresserade av Marstrands spännande kultur och historia.

* Ett kännetecken för Marstrand är vår kära gamla "Spårvagn". Med en drink ombord blir en tur i hamnen en fin start på middagen.

* Under sommarhalvåret kan man bada i vår uppvärmda utomhuspool. För dem som föredrar att hoppa från klipporna finns hela havet tillgängligt året runt!

* För golfintresserade finns bl a Gullbringa Golfklubb inom nära räckhåll.

* Sist men inte minst måste vi rekommendera promenader runt hela ön där man kan njuta av sagolik utsikt ut över Skagerack och förundras över öns vackra bebyggelse.

Vägbeskrivning
En av våra styrkor är vår närhet till Göteborg. Med bil tar resan från Göteborg endast ca 40 minuter och från Landvetter ca 55 minuter. Följ E6 norrut. Tag av mot Marstrand i Kungälv.
För den som åker buss finns bra förbindelser till och från Göteborg.
Färjan till Marstrandsön går 4 ggr/timma dagtid. Färjeturen tar endast ca 2 minuter.

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.