Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Våghals Turistcenter - Konferens på egen hand!

Välkommen till Våghals Turistcenter, ett historiskt och hemtrevligt hus där du möter svunna tider med alla dina sinnen! Här inryms stadens turistbyrå, vandrarhem, camping och en mysig konferensavdelning. Huset som ursprungligen är en gammal skola från 1881 är vackert beläget intill Bohus Fästning, bara 15 min norr om Göteborg och 20 min från Marstrand. Har du inte tillgång till bil tar du dig lätt hit med busslinjen Grön Express.

Hos oss finns 15 rum (56 bäddar), 4 stugor (16 bäddar), gästkök för självhushåll, matsal för upp till 45-50 personer, sällskapsrum och konferenslokal för upp till 40 personer beroende på möblering. Konferenslokalen kan också fungera som sovloft för grupper om 10-15 personer.

På Våghals Turistcenter är vi inte ett dugg "flashiga" och det är vi mycket stolta över. Däremot är miljön gemytlig och atmosfären inbjudande. Här kan du trivas och känna dig som hemma. Det skapar goda möjligheter för den som skall arrangera en konferens där syftet är att sammansvetsa en arbetsgrupp eller kanske hitta nya idéer i en inspirerande miljö.

Hos oss kan du antingen fixa allting själv eller köpa hela eller delar av våra konferenspaket med logi, lokal, mat och aktiviteter.

Om du inte vill fixa måltiderna själv kan du beställa det från vårt kök, och då består menyn av svensk hemlagad husmanskost. På gångavstånd finns också flera trevliga restauranger om ni vill äta ute.

Vill ni boka aktivitet i anslutning till er konferens står vi gärna till förfogande. Vad sägs t ex om en historisk skattjakt på Bohus Fästning eller kanske en femkamp med sekelskiftestema?

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.