Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 504 st

Tofta Herrgård

Endast en dryg halvtimme norr om Göteborg, kan du finna lugn och harmoni i detta gamla kulturlandskap med herrgården som ett naturligt centrum. Naturen på Tofta måste upplevas! Här kan du ta sköna promenader i och vid Tofta naturreservat, som omfattar såväl kala klippor och vidsträckt hav som lummig skog och öppna fält.

I hemtrevlig herrgårdsmiljö gör vi allt för att din konferens blir så som du önskar. Personlig service och flexibilitet är nyckelord vi önskar att du som vår gäst upplever i praktiken när du lägger ditt arrangemang på Tofta Herrgård.

Herrgården är inredd i klassisk stil. Vi önskar att bevara en hemtrevlig och genuin känsla, kombinerat med de moderna tekniska faciliteter som krävs för att genomföra en bra konferens.

Vårt kök erbjuder mat som tillfredsställer den mest kräsne. Vår köksmästare använder sig bara av de allra bästa råvaror, och samarbetar med lokala leverantörer så mycket som möjligt.

Aktiviteter
Bara fantasin sätter gränser för aktiviteterna om du önskar att kombinera ditt konfererande med något annat. Bland våra mest populära aktiviteter kan nämnas: 5-kamp i natur & herrgård, inspirationskväll i Herrgårdsköket med vår köksmästare, vinprovning, golf, yoga, relax i Tofta Spa, kajakpaddling, ridning på islandshästar .
Vi samarbetar även med spännande föredragshållare och mat & dryck experter, som vi hoppas kan inspirera din grupp på olika sätt.

Tillsammans skräddarsyr vi ett program som stämmer med det du önskar uppnå.

Konferensrum
Vi har flera konferensrum i herrgårdens huvudbyggnad och herrgårdsflygel. Dessa passar bäst för grupper upp till 35 pers. För större grupper, kombinerar vi Herrgården med lokaler i vårt gamla ”Magasin”, ett rustikt spannmålsmagasin med en helt egen känsla.

Nybyggda hotellrum i hög hotellstandard. Alla rum individuellt dekorerade. TV, fast och trådlös Internet, hårtork. 16 dubbelrum och 2 enkelrum.

På Tofta hittar du även Tofta Spa, Lycke golfbana och Stall Tofta (islandshästar).

Vägbeskrivning
Från E6 norr om Göteborg (vid Kungälv)
Sväng av E6 mot Marstrand och Ytterby (väg 168). Följ denna i ca.15 km. Vid Tjuvkil: sväng vänster - vägskylt ”Lycke 3” (väg 570). Följ vägen i ca.3 km till skylt ”Tofta 2”. Sväng av höger mot Tofta och följ vägen tills du ser herrgården (2 km).

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.