Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Grand Hotel Marstrand

Kapacitet

100 deltagare

Välkommen till hotellet med livskvalitet!
Unna dig en vistelse på Marstrandsöns mest anrika hotell. Det 4-stjärniga hotellet byggdes vid sekelskiftet och är omsorgsfullt renoverat för att behålla den tidsenliga charmen och arkitekturen. Hotellets 23 rum är rymliga och individuellt möblerade. Flera är sviter med både balkong och vidunderlig havsutsikt. Badrummen är klassiskt inredda i vitt och mässing och de flesta har dessutom badkar - precis som vid sekelskiftet! Många återvänder dessutom om och om igen tack vare hotellets restaurang - Tenan med den populära Verandan - och dess utsökta västkustinspirerade kök!

Inramningen - den bilfria ön Marstrand - gör upplevelsen komplett. Ta en promenad runt ön och upplev den fantastiska naturen. Upptäck de pittoreska gränderna med sina vackra, välbevarade sekelskifteshus. Fortsätt ner till gästhamnen, som blivit en av Sveriges populäraste. Säkert får du se en ståtlig segelbåt glida förbi och kan ana varför ön även gjort sig känd för sina seglingstraditioner.

Kom till Grand Hotel Marstrand och låt oss skämma bort dig med högklassigt boende, omtänksam service och välsmakande mat. Vi erbjuder boende och middagar för både det lilla sällskapet och större företag i samband med konferenser, styrelsemöten och bolagsstämmor.

Vägbeskrivning
Från Göteborg: Kör E6 mot Oslo, efter Nordre Älvbron kommer en avfart skyltad Marstrand och Kungälv. Välj denna. Följ skyltning Marstrand (Riksväg 168) hela vägen tills den tar slut och då är du framme vid färjan över till Marstrand. Ön är bilfri, parkeringar med promenadavstånd till färjan.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.