Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Hola konferens

Välkommen till Hola Konferens!

Hos oss hittar du allt som skall finnas på en riktig konferens. Bekvämt boende, god mat, bra service och funktionella konferenslokaler.

Hola bjuder dessutom på vacker och inspirerande miljö. Anläggningen ligger bara ett stenkast från Ångermanälvens strand. Djupt i de mytomspunna ångermanländska skogarna med både älven och bergen inpå knutarna, ligger Hola Konferens med anor från slutet av 1800-talet. Här konfererar du bekvämt och effektivt i en fascinerande historisk miljö. Historiens vingslag gör sig ständigt påminda, med fornlämningar, sagor och sägner, medeltida borgar och häxbränning.

Det ångermanländska kulturarvet kommer sannerligen inte att lämna dig oberörd. Hit tar du dig enkelt med tåg och buss och Hola ligger dessutom bara ca 5 min från Kramfors/Sollefteå flygplats. På Hola Konferens kan vi på grund av våra Folkhögskoleutbildningar erbjuda ett alldeles unikt utbud av aktiviteter.

Många av våra upplevelser bjuder in till en resa i tiden. Njut en medeltida middag vid facklornas sken och gycklarnas dans eller följ med oss på en resa till häxornas tid. Låt kreativiteten flöda i vår levande verkstad och skapa en egen utställning eller föreställning genom måleri, fotografi, teater och musik. Vi frestar även med show och musikalunderhållning på hög nivå, lockar med eldiga dansinstruktioner där du själv får vara stjärnan. Naturligtvis erbjuder vi även traditionella aktiviteter som teambuilding, bad i tunna under månens sken och mycket mer.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.